News Flash:

Eveniment internațional important la Timișoara

La CCIAT se desfășoară în perioada 9 – 10 mai 2024 Forumul Internațional de Afaceri

10 Aprilie 2024
218 Vizualizari | 0 Comentarii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș se pregătește intens pentru organizarea celui mai mare Forum de Afaceri Internațional, o premieră în sistemul cameral românesc și european, sub motto-ul „Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile”. Evenimentul va oferi un cadru propice pentru networking, având ca obiectiv stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri în cadrul Europei, într-un mediu caracterizat de creștere economică și disponibilitate pentru investiții și proiecte viabile. Forumul va găzdui întâlniri de tip B2B, oferind companiilor din România oportunitatea de a-și extinde rețeaua de parteneri și de a-și dezvolta activitatea pe noi piețe.

Sectoarele economice vizate includ energie, agricultură, industrie alimentară, IT&C și industrie, printre altele. Pe durata celor două zile, companiile participante vor avea posibilitatea de a-și expune produsele și serviciile la EXPO FORUM.

Forumul va reuni companii reprezentative din județul Timiș, precum și din întreaga Românie, Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia și Bosnia și Herțegovina, alături de președinți de camere de comerț, diplomați și oficiali ai administrației publice centrale și locale. Forumul Internațional de Afaceri va avea loc în perioada 9 – 10 mai 2024, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr.22). Participarea companiilor este gratuită, iar termenul limită de înregistrare este 12 aprilie 2024. Limba oficială a evenimentului este engleza. Pentru înregistrări și informații suplimentare, puteți suna la tel. (+40) 372 185 285 sau trimite un e-mail la adresa office•cciat.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006021 (s)