News Flash:

Invitație pentru firmele timișene în Guangzhou, China

CCIAT organizează în perioada 13 – 23 octombrie 2024 o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză

28 Martie 2024
77 Vizualizari | 0 Comentarii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 13 – 23 octombrie 2024 o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, pentru participarea la Canton Import & Export Fair, ediția 136, faza I. Târgul de la Canton, cel mai vechi și cel mai reprezentativ eveniment comercial din China, are loc anual în Guangzhou, începând din 1957. Acesta reprezintă un prilej important pentru identificarea potențialilor parteneri de afaceri și pentru cunoașterea ultimelor realizări tehnologice din partea firmelor chineze.

Domeniile de interes pentru participare includ electrocasnice, produse electronice și electrice, echipamente de iluminat, resurse energetice noi, materiale și produse chimice, feronerie și scule, mașini și echipamente de prelucrare, mașini și piese mecanice, automatizări industriale, utilaje de construcții, mașini agricole, vehicule cu energie nouă și mobilitate inteligentă, motociclete și biciclete, vehicule și piese de schimb.

Misiunile economice organizate de CCIAT în China în perioada 2023-2024 sunt parte a colaborării convenite cu Ambasada Republicii Populare Chineze în România, după întâlnirea Președintelui CCIAT, Florica CHIRIȚĂ, cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, în aprilie 2023. Participanții la misiunea economică la Shanghai au exprimat că aceasta le-a oferit oportunitatea de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a-și prezenta oferta de colaborare și de a fi la curent cu cele mai recente inovații tehnologice din China și din întreaga lume.

Costul participării este de 3.100 Euro/persoană pentru firmele membre ale CCIAT și 3.100 Euro/persoană + TVA pentru firmele ne-membre. Pachetul de servicii include bilet de avion Budapesta-Doha-Guangzhou-Hong Kong-Doha-Budapesta, bilet de tren Guangzhou-Hong Kong, transferuri interne aeroport/gară-hotel-aeroport, cazare pentru 8 nopți la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus și asistență și însoțire din partea CCIAT.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, puteți contacta la numărul de telefon 0721 784 445 sau prin e-mail la adresa cculda•cciat.ro, persoana de contact fiind Cătălina Culda, consultant cameral.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005071 (s)