News Flash:

Incident tragic în tabăra Lufupa Camp din Africa

O turistă americană, aflată într-un safari, a fost ucisă de un elefant

4 Aprilie 2024
83 Vizualizari | 0 Comentarii

O înregistrare video șocantă a surprins momentul în care un elefant a urmărit și a atacat un grup de turiști care participau la o expediție în safari, răsturnându-le vehiculul. În urma incidentului, o turistă americană în vârstă de 80 de ani a fost ucisă de elefant. Ea se afla într-o excursie organizată împreună cu alte cinci persoane și un ghid turistic, conform Sky News, citat de stirileprotv.ro.

Evenimentul a avut loc într-un safari din tabăra Lufupa Camp, când sâmbătă, 30 martie, în jurul orei 9:30, elefantul a atacat vehiculul grupului. O înregistrare video a surprins momentul terifiant în care animalul a urmărit grupul de turiști, în timp ce vehiculul lor se deplasa prin parcul național, iar elefantul se apropia de ei.

Vehiculul s-a oprit, iar înainte ca elefantul să-l lovească, ghidul a fost auzit strigând după ajutor împreună cu ceilalți pasageri.

Femeia în vârstă de 80 de ani a decedat, iar cel de-al doilea pasager rănit a fost transportat de urgență la o unitate medicală privată, în timp ce ceilalți patru au primit îngrijiri pentru răni minore.

Keith Vincent, directorul general al Wilderness, a declarat: „Acesta este un eveniment tragic și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei femeii care a murit. De asemenea, în mod firesc, îi sprijinim pe ceilalți turiști și pe ghidul implicat în acest incident dureros”.

Directorul general a mai spus că vehiculul s-a oprit întrucât „din păcate, în acest caz, terenul și vegetația au fost de așa natură încât traseul ghidului a fost blocat și nu a putut muta vehiculul din calea pericolului suficient de repede”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004907 (s)