News Flash:

Fanii lui Andrea Bocelli au primit cea mai trista veste. „A murit la varsta de... ”

30 Mai 2022
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Bocelli

Mama lui Andrea Bocelli a murit la 84 de ani, dar si-a insotit fiul in cei mai grei ani, cand era un fapt cert ca, la 12 ani, va orbi de glaucom. A fost prima care a inteles inteligenta si talentul lui. L-a inscris la Institutul de Muzica Pietro Mascagni, din Livorno, acum Conservator, in care Andrea a inceput sa studieze muzica.

Edi Aringhieri, mama cunoscutului tenor italian Andrea Bocelli, a vorbit, acum cativa ani, intr-o emisiune TV,  despre cele mai importante momente din viata fiului sau.
Din ziua in care si-a pierdut vederea, la doar 12 ani, pana la modul in care a abordat muzica, devenind unul dintre cei mai renumiti artisti din lume.

Cel mai emotionant episod relatat de mama artistului a fost cand a spus ca medicii au sfatuit-o sa avorteze, pentru ca se va naste cu o maladie congenitala. 

„Mi s-a spus sa fac avort deoarece fiul meu se va naste cu o boala congenitala care il va face sa-si piarda vederea. Am ajuns de urgenta la spital din cauza unor probleme grave la stomac', a spus mama lui Bocelli.

Acolo a aflat ca Andrea se va naste cu un glaucom congenital, iar orbirea va fi iminenta. Asa s-a si intamplat, cand Andrea avea 12 ani.
„Am decis sa duc la capat sarcina”, a continuat Edi Aringheri. Pledoaria sa pentru viata se doreste o incurajare pentru femeile insarcinate care ajung sa primeasca astfel de verdicte.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005315 (s)