News Flash:

Alina Sorescu, noi detalii despre divortul de Alexandru Ciucu. „Nu s-a intamplat nimic peste noapte”

30 Mai 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Sorescu

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi aveau impreuna o familie frumoasa si doi copii, dar se pare ca asta nu a fost suficient pentru ca relatia lor sa reziste in timp.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu le-au dat fanilor una dintre cele mai proaste vesti. Desi se zvonea demult ca nu mai sunt un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, se pare ca inevitabilul s-a produs. Ieri, Alexandru Ciucu a depus actele de divort si nimanui nu i-a venit sa creada, mai ales ca Alina a fost mereu alaturi de el si l-a sustinut, atat profesional, cat si personal.

„Sufletelul meu este increzator ca lucrurile se vor aseza, ca asa e viata si cu bune si cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Asa se intampla in viata, sa trecem si prin momente mai putin placute, dar pe care sa ni le asumam demn si sa mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. E o perioada sensibila pentru ca eu am depus actele de divort. Deocamdata noi vorbim de o ordonanta prin care sa fie stabilit domiciuliul fetelor pana cand se va solutiona acest proces. Lucrurile nu s-au intamplat peste noapte, ci in timp. Divortul nici nu s-a intamplat inca, e o perioada lunga”, a spus Alina.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005014 (s)