News Flash:

Mihaela Radulescu, mesaj emotionant pentru fiul ei. Ayan a absolvit liceul din Statele Unite ale Americii

30 Mai 2022
907 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela

Mihaela Radulescu este in culmea fericirii. De-a lungul timpului, vedeta a investit timp si energie in fiul ei, iar acum, acesta i-a dat toate motivele sa fie mandra de el. Ayan a absolvit unul dintre cele mai prestigioase licee din Statele Unite ale Americii, asa ca a vrut sa le comunice si fanilor ei din online cat de mandra este de realizarea baiatului ei.

Mihaela Radulescu a fost coplesita de emotii in ultima perioada. Vedeta realizeaza pe zi ce trece cat de mare creste baiatul ei si cum, incet incet, devine un barbat in toata firea. Ayan a absolvit liceul din Statele Unite ale Americii si nu oricum, ci cu distinctia „Cum Laude”. Mandra peste masura de baiatul ei, Mihaela a postat o imagine in care apare alaturi de Ayan, imagine in descrierea careia a scris un mesaj emotionant. 

„Sunt aici. Se intampla. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebuneste de mandra. Dincolo de cuvinte. Multumesc! Ataaat, atat de mandra ♥️ NOI suntem mandri! Urmatoarea etapa. Promotia 2022. Familie. Noi”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

Prietenele Mihaelei au tinut sa o felicite pentru realizarea lui Ayan si sa ii ureze tanarului cat mai multe reusite in viata si succes in tot ceea ce isi propune. 

Adina Buzatu a scris „Felicitari, sa fie intr-un ceas bun, mult succes!”. Andreea Perju a scris „Felicitari!!!! Sunteti minunati amandoi!”. Corina Bud si Adela Popescu au scris si ele „Felicitari! Sunt fericita pentru voi!”; „Ahhh, ce emotie!!”, au fost doar cateva dintre mesajele primite de Mihaela.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006850 (s)