News Flash:

Sosia „zombie” a Angelinei Jolie a ajuns la inchisoare. Ce fapta a comis tanara care a primit 10 ani de pedeapsa

30 Mai 2022
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Sahar Tabar

Cei care o urmaresc pe Angelina Jolie stiu ca aceasta a inspirat milioane de femei din lumea intreaga. Una dintre ele este Sahar Tabar, cunoscuta ca fiind „sosia zombie” a marii actrite. In ultima perioada, faptele acesteia i-au atras pedepse destul de dure, una dintre ele fiind cea cu inchisoarea de pana la 10 ani.

Sahar Tabar a dus fanatismul la un alt nivel. Femeia s-a lasat inspirata de fost partenera a lui Brad Pitt si a avut un singur plan: sa ajunga sa arate 1:! cu actrita. Procesul nu a fost deloc unul usor si s-a intins pe ani de zile. Fiind de origine israeliana, lui Sahar nu i-a fost deloc usor sa se exprime in online, acolo unde comunitatea ei este una impresionanta. In ultima perioada, postarile pe care le-a facut au atras atentia tuturor si nu numai. Cei din comunitatea ei s-au gandit ca aceasta sfideaza normele islamice si i-au impus o pedeaspsa de 10 ani cu executare pe care ii va petrece in spatele gratiilor. Capetele de acuzare sunt multe, printre care incitare la violenta, blasfemie, obtinerea de venituri prin mijloace necorespunzatoare si incitarea tinerilor la coruptie.

Potrivit publicatiei Mirror, in urma cu mai muti ani, Sahar Tabar pretindea ca a suferit peste 50 de operatii estetice pentru a semana cu actrita sa preferata, Angelina Jolie. Imaginile socante in care pare desfigurata au facut-o celebra, oamenii crezand varianta interventiilor estetice. Totusi, ulterior, tanara a recunoscut ca look-ul de groaza a fost obtinut cu make-up si Photoshop, in incercarea de a face ceea ce ea a numit o gluma.

De doi ani si jumatate, Sahar Tabar se afla in inchisoare, iar in aprilie 2020, a ajuns sa fie tinuta in viata de aparte, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19. Tanara este incarcerata la “Shahre-rey”, considerata a fi cea mai periculoasa inchisoare de femei din tara, din cauza tratamentelor inumane pe care le-ar indura detinutele, informeaza spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)