News Flash:

Shakira, data in judecata pentru evaziune fiscala. Ce datorii are artista catre stat spaniol

30 Mai 2022
346 Vizualizari | 0 Comentarii
Shakira

Shakira are probleme cu legea in Spania si este la un pas sa fie data in judecata, dupa trei ani de investigatii si adunat probe. Artista ar fi ”omis” sa plateasca taxe si impozite catre statul spaniol, in valoare de 14,5 milioane de euro. 


Probleme Shakirei cu legea nu sunt o noutate, insa oamenii legii sunt gata sa faca pasul pentru ca statul spaniol sa-si recupereze banii pe care Shakira ii datoreaza. Procurorii din Barcelona au deschis un proces pe numele artistei si o acuza ca, intre 2012 si 2014 nu si-a platit darile catre statul spaniol, desi locuia acolo cu iubitul ei, Gerard Pique. Artista s-a aparat si a argumentat ca in acea perioada locuia in Bahamas, acolo unde avea si resedinta fiscala, si ca venea in Spania doar in vizita. Avocatii ei au aratat ca mare parte din veniturile realizate in 2014 au provenit dintr-un turneu mondial, asadar artista a fost plecata din tara mai mult de sase luni in acel an. 

Procurorii, pe de alta parte, spun ca au adunat destule probe impotriva cantaretei pe durata anchetei si ca au motive sa o cheme in instanta. Judecatorii au admis dosarul de chemare in judecata, dar cel mai probabil avocatii Shakirei vor ataca decizia, pentru a evita un proces in urma caruia artista ar putea fi trasa la raspundere pentru evaziune fiscala. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009943 (s)