News Flash:

Cati bani trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa iti cante Niculina Stoican la eveniment in 2022

30 Mai 2022
452 Vizualizari | 0 Comentarii
Niculina

Fara doar si poate, Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara de la noi din tara. Interpreta are zeci de ani de cariera in spate si nu este de mirare ca are concerte si spectacole pe banda rulanta. Acum, odata cu ridicarea restrictiilor, Niculina si-a reluat activitatea, iar conturile ei se rotunjesc considerabil.

Cei care vor ca Niculina Stoican sa le cante la un eveniment, indiferent de natura acestuia. Pentru cateva minute de spectacol, Niculina cere 2000 de euro. Desi, pentru unii poate ca nu pare mult, ei bine, aceasta nu este singura sursa de venit a artistei. Anul trecut, in pandemia, Niculina a primit un rol in cadrul Consiliului Judetean Dolj. Tot atunci, interpreta anunta ca isi doreste sa faca doar lucruri bune, iar in urma sa sa lase societatii ceva important facut chiar de ea.

„Este o onoare pentru mine, sigur ca ma voi duce in Consiliul Judetean. Vreau sa fac ceva! Ma voi ocupa strict de domeniul cultural. Asa cum se stie, de patru ani sunt manager al Ansamblului artistic „Maria Tanase” si cred ca am demonstrat ca am facut lucruri bune. Nu se poate spune ca nu am avut de-a face cu administratia. Este, intr-adevar ceva nou pentru mine, dar astazi politica este peste tot – avem politica fiscala, politica culturala. Deschiderea oamenilor politici de a atrage oameni care se pricep in domeniile lor nu poate fi decat salutara”, declara Niculina Stoican pentru presa locala.

Multi s-au intrebat ce salariu primeste Niculina Stoican de la administratia publica, iar raspunsul a venit chiar din declaratia ei de avere. Banii pe care Niculina ii primeste sunt nici mai multi, nici mai putin de 21.900 de lei pe luna. De asemenea, vedeta mai primeste 82.000 lei de la Ansamblul Maria Tanase din Craiova. Pe langa aceste doua salarii, interpreta de muica populara mai primeste si 8.624 lei din drepturile de autor. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006340 (s)