News Flash:

Unde a „disparut” Irina Petrea, prima „Supernanny” din Romania. Vedeta nu a mai fost vazuta de ani buni la TV

30 Mai 2022
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina

Supernanny facea senzatie la inceputurile aniilor 2000 cu emisiunea sa. Dadaca oferea un adevarat sprijin familiilor ai caror copii scapau de sub control si pe majoritatea reusea sa ii indrepte. Timp de cativa ani buni, aceasta a fost prezenta pe micile ecrane, iar emisiunea ei aduna mii de telespectatori in fata televizoarelor.

Irina Petrea a schimbat multe generatii. Supernanny, asa cum este cunoscuta publicului, iubea copii mai mai decat orice pe lume, dat se pare ca soarta a fost dura cu ea. Desi este considerata cea mai iubita doica de la TV si are experienta in cresterea copiilor, Irina Petrea a dezvaluit ca are probleme de sanatate. Mai exact, Supernanny se confrunta cu infertalitatea primara, motiv din cazul caruia nu poate avea un copil.
Chiar daca a aflat aceasta veste extrem de trista, vedeta a luat in calcul adoptia unui copil.

„M-am obisnuit cu asta, am trecut peste! Pur si simplu sufar de ceea ce sufera o multime de alte femei, de infertilitate primara, doar ca nu am stiut. Cand am vazut ca nu raman gravida, m-am intrebat oare de ce? Apoi facand tot felul de analize am constatat ca sufar de acest lucru si nu se poate face nimic.

M-am gandit sa adopt un copil, dar pentru asta trebuie sa fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a ramas suspendat deocamdata. Nu am putut sa ne punem de accord cu privire la acest subiect si am lasat-o asa, pentru ca e mai bine sa raman echilibrata decat sa ma tulbur cu o gramada de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am facut nicio drama din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, pana la urma trebuie sa accepti ceea ce nu poti sa schimbi’, a marturisit Irina Petrea, potrivit Redactia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008225 (s)