News Flash:

Alexandra Ungureanu se gandeste destul de serios sa adopte un copil. „Biologic, nu cred ca mai pot face”

30 Mai 2022
272 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra

Alexandra Ungureanu nu vorbeste foarte des despre relatiile ei sau despre viata personala. Totusi, atunci cand o face, artista se asigura ca este foarte transparenta cu cei care o urmaresc si o apreciaza. 

Alexandra Ungureanu a revenit in atentia fanilor odata cu participarea la emisiunile „Bravo, ai stil! Celebrities” si ”Asia Express”. Artista a demonstrat ca poate castiga simpatia multora si fara sa fie vulgara sau sa se implice in conflicte. Alexandra a crescut pe scena in fata a mii de fani si crede ca acestia trebuie sa stie ce se intampla in viata ei, mai ales in cea personala. Artistei nu ii face placere sa dea prea multe din casa si crede ca o viata linistita este o viata traita departe de ochii curiosilor. Totusi, se pare ca Alexandra a decis sa vorbeasca si despre fostele ei relatii, dar si despre planurile de viitor care includ adoptia unui copil.

„Ultima relatie a fost una toxica. Vreo doi ani si ceva cu pauze, adica ne-am impacat si ne-am despartit pentru ca nu puteam trai unul fara altul, dar nici unul cu altul. Eram facuti sa functionam impreuna pentru ca niciunul dintre noi nu era pregatit sa renunte la niste principii cu care defileaza prin viata, in acelasi timp era o chimie si o atractie incredibila si cred ca nu o sa trec niciodata peste asta”, a spus cantareata.

„E un subiect destul de sensibil. In ultima vreme cred ca incepe sa functioneze o senzatie pe care nu am cunoscut-o pana acum. Ma uit dupa copii pe strada si simt un fior pe care nu l-am mai simtit pana acum. Da, as infia un copil. Exista posibilitatea sa nu mai pot face biologic si este o varianta pe care o iau in calcul foarte serios”, a declarat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006018 (s)