News Flash:

Kim Kardashian ar face orice pentru a ramane tanara. Ce ar fi dispusa miliardara sa manance zilnic pentru asta

3 Iunie 2022
411 Vizualizari | 0 Comentarii
kim

Nu mai este niciun secret faptul ca miliardara Kim Kardashian este foarte preocupata de aspectul ei fizic. Kim este foarte atenta la tot ce consuma si vrea sa fie in cea mai buna forma a ei de pana acum. Desi nu a descoperit, inca, elixirul tineretii, Kim ar fi dispusa sa faca orice pentru asta.


Tocmai cand credeam ca le-am auzit pe toate, Kim Kardashian face ce face si socheaza din nou. Iubita lui Pete Davidson a reinceput de ceva timp filmarile la noul show de pe Hulu, iar actiunea pare mai interesanta ca niciodata. Fiecare episod ii tine pe fani cu sufletul la gura, iar daca pana ieri toti credeau ca faza cu Kendall si taiatul castravetelui este epicp, inseamna ca nu au auzit cele mai recente declaratii ale lui Kim!


Kim Kardashian este obsedata de aspectul ei fizic si nici nu este de mirare. Miliardara a investit sume colosale in el, dar si timp si energie. Tot corpul este si cel care i-a adus cei mai multi bani si a facut-o remarcata, asa ca a meritat fiecare sacrificiu. Kim este constienta ca de acum incolo nu va intineri, dar ar fi dispusa sa faca absolut orice pentru a da anii inapoi. Si cand spune absolut orice, ar fi dispusa chiar sa manance fecale zilnic doar pentru a arata din ce in ce mai tanara.


„Daca mi-ai spune ca ar trebui sa consum fecale in fiecare zi cu pretul de a arata mai tanara, chiar as face-o”, a spus Kim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005865 (s)