News Flash:

Ce nume a ales Nicolae Guta pentru mezinul lui. Manelistul a devenit, de curand, tatic pentru a 12-a oara

3 Iunie 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Guta

Nicolae Guta are copii cu sase femei diferite si pare ca nu are de gand sa se opreasca aici. Manelistul a devenit tatic din nou, dar nu a declarat nimic despre sexul mostenitorului sau. Cert este ca acesta nu va fi ultimul copil al sau, iar Cristina, partenera lui, pare mai dispusa ca niciodata sa ii indeplineasaca dorintele.

Nicolae Guta a lipsit o perioada din lumina reflectoarelor, dar nu a stat deloc degeaba. Manelistul s-a concentrat pe partea personala si a devenit tatic pentru a 12-a oara. Cristina l-a facut tatic pe Nicolae Guta, iar manelistul este in culmea fericirii.

„Cristina (nr. este mama copilului). Am un fratior, nou-nascut si este baiat! Este baiatul lui, este fratele meu si este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo doua, trei luni (nr. a venit bebelusul pe lume). A apucat sa treaca sa il vada, dar din pacate nu a putut sa stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta in care a stat foarte mult”, a marturisit Nicu, fiul lui Nicolae Guta, la un post TV.

Surprinzator sau nu, de data asta, Nicolae Guta nu a mai mers pe variantele clasice, ci a ales un nume puternic pentru fiul lui. In timp ce multi se asteptau sa-i puna macar un prenume de-ale lui, ei bine, Guta si Cristina au ales un nume cu totul si cu totul special. Astfel, pe cel mai proaspat membru al familiei il cheama Selin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)