News Flash:

Gina Pistol are primele probleme cu micuta Josephine. Prezentatoarea a cerut sfaturi la mamicile de pe Instagram

19 August 2021
416 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol traieste de cateva luni una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Prezentatoarea a devenit mamica si experimenteaza atat momente placute, cat si momente mai putin placute. Micuta Josephine a inceput sa o panicheze pe Gina cu plansetele de la miezul noptii.

Gina Pistol nu isi arata fetita pe Instagram, dar nu se fereste sa vorbeasca cu urmatorii de pe Instagram despre problemele pe care le are de cand este mamica. Nu este pentru prima data cand vedeta apeleaza la sfaturile mamicilor din online, asa ca si de data asta le-a povestit celor care o urmaresc prin ce probleme trece cu cea mica in fiecare noapte.

”Intrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni si o saptamana iar de o saptamana, 10 zile cam asa, ma confrunt cu o problema dupa ce adoarme. Adica se intampla si ziua si noaptea. Ea a adormit singura, iar dupa cinci minute- zece minute se trezeste plangand dar un plans nu ca ar durea o ceva ca si cum ar visa urat. Acum de exemplu am culcat-o pe la ora noua si mai devreme cu cinci minute s-a trezit plangand, dar dupa ce ma duc la ea si o linistesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni si ea sa o faca abia acum? Nu stiu."

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006321 (s)