News Flash:

George Burcea a confirmat despartirea de Viviana Sposub? Mesajul actorul nu a lasat loc de interpretari

19 August 2021
564 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana George

Relatia dintre Viviana Sposub si fostul sot al Andreei Balan, George Burcea nu mai merge deloc bine. Se pare ca cei doi s-au despartit si, chiar daca nu au declarat nimic oficial pana acum, gesturile din online pe care le fac amandoi nu mai lasa loc de interpretari.

Viviana Sposub si George Burcea s-au cunoscut acum un an si au declarat peste tot pe unde mergeau ca sunt suflete pereche si ca se vad impreuna si peste multi ani. Cei doi s-au cunoscut la Ferma, iar dupa ce s-au intors din emisiune s-au mutat impreuna. Viviana si fostul sot al Andreei Balan parea mai fericiti ca niciodata si chiar daca exista o diferenta mare de varsta intre ei, asta nu i-a impiedicat sa mearga inainte.

De cateva zile, pe Instagramul Vivianei s-a intamplat ceva ciudat. Bruneta a stets toate pozele cu George si a renuntat la al mai urmari pe acesta. La randul lui, George o mai urmareste pe Vivi de dragul vremurile bune, dar raspunsul pe care i l-a dat unui fan nu mai lasa loc de interpretari. Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri, George a recunoscut ca i s-ar potrivi rolul lui Gomez din Familia Addams pentru ca nu are sotie.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006146 (s)