News Flash:

Adela Popescu, prima interventie estetica de cand a devenit mamica. Ce a vrut vedeta sa imbunatateasca la aspectul ei?

19 August 2021
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu a devenit recent mamica pentru a treia oara si se pare ca odata cu venirea pe lumea a celui de-al treilea copil, vedeta este mai pregatita ca niciodata pentru schimbari in viata ei. Sotia lui Radu Valcan nu a stat prea mult pe ganduri si deja si-a facut prima interventie estetica. 

Adela Popescu a devenit mamica acum trei saptamani si, in timp ce unele femei ar putea fi speriate de gandul unui al treilea copil, vedeta este mai relaxata ca niciodata. Adela are un ajutor de nadejde, pe sotul ei, Radu Valcan si tocmai de asta a decis sa profite de timpul liber si sa se rasfete ca fetele. Adela a trecut pragul unui salon si nu a stat prea mult pe ganduri atunci cand a ales sa isi faca o micropigmentare de sprancene. 

Desi are 34 de ani, Adela nu si-a facut pana acum nicio interventie estetica, dar este timp pentru toate. Vedeta le-a promis fanilor ca ii va tne la curent cu tot procesul, iar daca rezultatul va fi unul multumitor, cu siguranta il va recomanda mai departe. ”Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent', a scris Adela pe contul ei de Instagram.

Micropigmentarea este un retus subtil care nu schimba cu mult aspectul Adelei. Cat despre restul corpului, vedeta nu este momentan tentata sa apeleze la medicul estetician, mai ales ca se poate lauda cu gene bune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004872 (s)