News Flash:

Alexandra Stan s-a despartit de sotul ei dupa trei luni de casnicie? ”Despre Emanuel sa nu se mai vorbeasca!”

19 August 2021
775 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan face ce face si iarasi ajunge in atentia fanilor. Acum doua luni, artista anunta ca s-a casatorit cu alesul inimii ei, Emanuel, la doar o luna de cand s-au cunoscut. Alexandra declara ca este in culmea fericirii si ca in sfarsit si-a gasit linistea. Intreaga ceremonie a avut loc intr-un cadru restrans, iar cei doi soti nu au facut exces de postari pe Instagram.

Si cum nimic nu scapa de ochiul vigilent al fanilor, cei care o urmaresc pe Alexandra Stan au inceput sa creada ca artista deja s-a despartit de sotul ei. La baza acestor teorii a stat absenta verighetei, dar si faptul ca aceasta nu mai posteaza deloc poze cu Emanuel. Satula de atatea presupuneri, Alexandra a decis ca cel mai bine este sa spuna ea adevarul.

”E absurd sa dau explicatii de fiecare data cand imi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar imi doresc sa pastrez cat mai intima relatia noastra, iar despre Emanuel sa nu se mai vorbeasca, mai ales ca nu ii place. Eu sunt acum intr-o vacanta in Turcia cu sora mea si as vrea sa ma bucur de ea in continuare”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005023 (s)