News Flash:

Jennifer Lopez a mostenit frumusetea din familie. Cum arata cele doua surori ale divei

24 Decembrie 2021
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Pe Jennifer Lopez o stie toata lumea si o invidiaza pentru cat de bine arata la cei 52 de ani. Ceea ce nu stiu multi este faptul ca JLo mai are doua surori. Cat de bine arata?
Faptul ca Jennifer Lopez arata demential nu mai este un secret pentru nimeni. Se pare ca frumusetea este genetica, deoarece si surorile lui J Lo arata la fel de bine.

Jennifer Lopez si-a uimit faii atunci cand a postat pe Instagram o serie de imagini cu cele doua surori ale ei cu ocazia Zilei Internationale a Surorilor. Chiar daca intre timp story-urile lui JLo au disparut, fanii vigilenti au reusit sa faca screenshot-uri. Pentru cei care nu au fost pe faza, nu e nicio problema. 
Lynda si Leslie, cele doua surori ale artistei au atras atentia tuturor admiratorilor care au remarcat ca arata la fel de bine ca sora lor celebra. Jennifer Lopez a crescut in Bronx, New York alaturi de parintii ei, Guadalupe si David, sora ei mai mare, Leslie, si sora mai mica, Lynda, care acum este jurnalista.

Diva de 52 de ani a dat un interviu pentru revista InStyle si a povestit, printre altele, cum a ajuns sa foloseasca prescurtarea J. Lo. Diva a ales acest nickname in urma cu 21 de ani si a fost denumirea pe care a dat-o celui de-al doilea album al sau. ”Numele J. Lo a venit de la Heavy D. El obisnuia sa vina la studio cand inregistram primul album si imi spunea Jenny-Lo, Jennifer-Lo sau J. Lo. Cand am inregistrat cel de-al doilea album, mi s-a parut firesc sa il numesc J. Lo”, a povestit artista.

Vedeta a mai adaugat ca simtea nevoia sa aiba o identitate noua atunci cand a facut pasul decisiv de la actorie catre muzica. 21 de ani mai tarziu, foloseste acest nickname mai mult decat numele din buletin si toata lumea se refera la ea ca fiind J. Lo. Heavy D., cel care i-a dat ideea de nume, a fost un rapper, compozitor si producator muzical american, de origine jamaicana, care a murit in 2011. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005888 (s)