News Flash:

Smiley a pus-o pe Gina la cratita si le-a dezvaluit fanilor cum fac ei sarmalele. „Nu prea strans, ca se umfla orezul”

24 Decembrie 2021
506 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley a pus o pe Gina la cratita si le a dezvaluit fanilor cum fac ei sarmalele Nu prea strans ca se umfla orezul

Smiley a fost mereu un artist original. De data asta, iubitul Ginei Pistol s-a intrecut pe sine si le-a urat celor care il urmaresc „Craciun Fericit” in modul lui caracteristic. In timp ce alti colegi de-ai lui de breasla se chinuie cu metafore si figuri de stil, Smiley a mers pe premisa „o imagine cat o mie de cuvinte”. Astfel, artistul, cu ajutorul programelor de editat, s-a pus si pe el si pe Gina antr-o ipostaza comica. 

Postarea lui Smiley a adunat peste 40.000 de aprecieri si zeci de comentarii, inclusiv de la bunii lui priteni, Cabron, Speak, Boier Bibescu, dar si multi altii.

„Am amestecat carnea cu morcovii, urmeaza sa umplem foile si sa le infundam la capete. Nu prea strans ca se mai umfla orezul... apropo, cat orez se pune in sarmale? #GinaCeaDeTaina”, a scris Smiley la poza cu pricina.

De cand este mamica, Gina Pistol are mai mult timp pentru fani. Iubita lui Smiley este din ce in ce mai activa pe Instagram si, chiar daca Josephine ii ocupa tot timpul, asta nu inseamna ca uita de cei care o urmaresc. In premiera, Gina a vorbit in podcast-ul lui Speak despre momentele in care este asaltata cu intrebari legate de un al doilea copil.

„Cand nu ai copil toata lumea te intreaba cand faci un copil. e cand un copil? Dupa ce faci un copil, nici nu a prins bine… si al doilea copil cand?

Stai sa-mi revin dupa primul copil. Lasa-ma putin. Nu stiu…. al doilea copil cand o vrea Bunutul pentru ca se stie foarte bine povestea noastra si cred ca ii fortam putin mana lui Dumnezeu cu al doilea copil. Sa ne bucuram de micuta”,  a raspuns Gina Pistol.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006543 (s)