News Flash:

Corina, iubita lui Reghe, ii da replica Aneimaria Prodan. „Nu mi se poate imputa nicio despartire”

23 Decembrie 2021
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Corina

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii. Acesta va deveni din nou tatic la inceputul anului viitor. Reghe si iubita lui Corina vor deveni parinti pentru prima data in formula asta si deja au aflat sexul bebelusului.

Scandalul din familia Reghecampf este departe de a ajunge la final. In timp ce Reghe s-a afisat mai fericit ca niciodata alaturi de noua lui iubita, Anamaria Prodan continua sa faca declaratii care socheaza intreaga lume. Acum, focusul scandalului s-a mutat asupra Corinei, iubita lui Reghecampf. Anamaria a depus plangere impotriva ei si este hotarata sa lupte pana isi va face dreptate. Intre timp, tanara in varsta de 28 de ani, sustine ca nu ea este cauza divortului din familia Prodan – Reghecampf.

„Pentru a raspunde pe larg la aceasta intrebare, ar trebui sa provoc alte reactii si nu vreau sa fac acest lucru. Credeti-ma, sunt impacata stiind realitatea si faptul ca nu imi este imputabila nicio despartire', a spus Corina Caciuc in revista Fanatik.

Am luat in calcul, impreuna cu avocatii mei, sa ma apar in fata oricarui atac denigrator. Noi voi accepta nimanui – si nu doresc sa nominalizez pe cineva anume – sa ma nedreptateasca, sa-mi creioneze o imagine falsa, deformata', mai spune iubita lui Reghe.


Sotul Anamariei Prodan este convins ca nimeni si nimic nu-l va putea desparti de Corina, femeia care il va face tata pentru a treia oara.

„Nu fac cinste nimanui, nu numai in cazul Corinei. Corina cunoaste faptul ca sunt alaturi de ea si ca oricand o voi proteja, imi voi proteja familia! Nimic, niciodata, nu ne-ar putea desparti!', a declarat Laurentiu Reghecampf pentru sursa mai sus mentionata.

„Este femeia langa care simt ca sunt iubit si pe care o iubesc! Iar aceste lucruri ma implinesc. N-as schimba absolut nimic', a mai afirmat Lurentiu Reghecampf.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006676 (s)