News Flash:

Mihaela Radulescu, detalii nestiute despre Revolutie. „Eram pe baricade”

23 Decembrie 2021
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este foarte asumata atunci cand vine vorba de viata personala. Anii pe care i-a petrecut in lumina reflectoarelor au invatat-o pe Mihaela ca sinceritatea este una dintre armele care ii cucereste instant pe fani. Mihaela este una dintre cele mai frumoase femei de la noi si mereu a facut furori atat cu trupul, cat si cu inteligenta si comportamentul ei. 

Vedeta recunoaste ca parcursul ei in cariera nu a fost usor, insa cu toate acestea nu si-a pierdut motivatia, iar in cele din urma a reusit sa realizeze ceea ce si-a propus, fiind extrem de mandra de acest lucru. Mihaela isi aintesuc cu nostalgie de vremurile Revolutiei si de cum s-a facut remarcata si in acele perioade. Vedeta a fost mereu o fire ambitioasa si stapana pe sine si se pare ca astea erau calitati apreciate si inainte de anii 1990. Mihaela este si astazi un etalon atunci cand vine vorba de televiziune, iar inceputurile ei sunt demne de a fi povestite.

„Cred ca se activase super-eroul din mine, simteam nevoia sa fiu lider, sa ma implic, sa fac ceva care sa conteze. Ambitie de provincial, caposenie de Leoaica, febra varstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toata pasiunea. Am ajuns sa lucrez la Guvern pentru ca ma remarcasem la Revolutie, eram in filmul ala total, ba pe baricade, ba traduceam in franceza si engleza pentru ziaristii straini si… am fost memorabila (zambeste), deci m-au chemat sa lucrez in Guvernul Roman, la biroul de presa. Grozava experienta, dar rapid plictisitoare pentru mine – urasc pana azi munca la birou., a declarat Mihaela Radulescu, in exclusivitate, pentru Viva!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006140 (s)