News Flash:

Ziua si aroganta. Pe ce a aruncat Ion Tiriac uimitoarea suma de 5,5 milioane de dolari

23 Decembrie 2021
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Tiriac

Ion Tiriac este nume de referinta in domeniul business si nu numai. Avand in vedere ce a reusit sa construiasca in toti acesti ani, Ion Tiriac poate spune ca a meritat fiecare efort. Afaceristul a stiu mereu sa imbine utilul cu placutul, iar faptul ca acum duce o viata de lux, i se datoreaza in totalitate.   Ion Tiriac este un afacerist care mereu a avut grija la detalii. Acesta a stiut cum sa faca astfel incat afacerea lui sa fie una profilica, iar acum culege roadele muncii sale de mai bine de 4 veacuri. 

Lui Ion Tiriac nu ii place doar sa munceasca, ci sa se si relaxeze. Afaceristul nu se relaxeaza oricum, ci punand in aplicare unul dintre cele mai premari hobby-uri ale sale.Recent, Tiriac a vorbit in revista pasionatilor de Porsche si despre marele lui hobby, vanatoarea.


„Inca de acum 65 de ani, tot ce fac este sa calatoresc. In afara de aceasta perioada pe care o traim acum, rareori am dormit mai mult de sapte zile in acelasi pat. Ce inseamna calatoria? Inseamna sa mergi in locuri de necesitate sau de placere. In general, am fost locuri de necesitate.

In ultima vreme, din cand in cand, mi-am permis sa calatoresc de placere. Dar placerile mele incep de unde incepe pasiunea mea. De exemplu, placerea mea de a vana. Am fost de peste 40 de ori in Africa. Sunt 40 de ani in care am fost in Africa cel putin o data pe an. Chiar si acum. Aceasta pandemie m-a prins in Namibia”, a marturisit Ion Tiriac.

Conform celor de la evz.ro, Ion Tiriac a cumparat un domeniu de vanatoare in tara africana. E vorba de un resort achizitionat de la o familie de elvetieni cu suma de 5,5 milioane de euro.

Resortul se numeste Wabi Game Lodge, este situat in Podisul Waterberg, iar zona este declarata „fara malarie” de catre oficialitatile din tara africana. 


evz ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005520 (s)