News Flash:

Rihanna are o statuie de ceara oribila in Germania. Tot internetul rade de ea

23 Decembrie 2021
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Fanii Rihannei au avut parte de o surpriza neplacuta zilele acestea. Una dintre statuile de ceara ale divei din Barbados a imbracat haine de sarbatoare, dar nu asta a fost partea interesanta. Statuia nu seamana deloc cu artista, iar asta a revolat intreg internetul. 


Rihanna se poate lauda cu multe statui de ceara, dar cea din Berlin intrece orice imaginatie. Cei de la Madame Tussauds au vrut sa includa reprezentarea Rihannei in spiritul de sarbatoare, doar ca nu prea le-a iesit. Internautii nu au putut sa nu observe faptul ca statuia nu seamana deloc cu originalul. Reactiile celor care au vazut statuia sunt efectiv savuroase.

„Ce cool ca Madame Tussauds a inclus o statuie de ceara a surorii mai putin celebre a Rihannei, Brianna", „Topiti asta imediat!", „Ce naiba! Ar trebui sa fie Rihanna, dar seamana mai mult cu Lily Allen, sa fiu sincer" sunt doar cateva dintre replicile fanilor.

Anul acesta, averea Rihannei s-a ridicat la 1,7 miliarde de dolari si, conform estimarilor celor de la Forbes, dupa lansarea parfumului ”Fenty”, cifra s-a rotunjit considerabil.

Ce parere are Riri despre acest statut? Artista a vorbit pentru prima data despre asta intr-un interviu acordat celor de la The New York Times. ”Este ciudat, deoarece este greu de acceptat faptul ca am ajuns aici, mai ales cand stiu de unde am pornit. In acelasi timp, ma simt bine sa pot inspira baieti si fete care, la fel ca mine, vin din medii modeste, parinti imigranti sau care sunt, la randul lor imigranti.”


>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008218 (s)