News Flash:

Nicole Cherry, prima imagine in care se fata Anastasiei. „Acum, sa-mi spuneti voi, cu cine seamana mai mult”

24 Decembrie 2021
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Artista a adus-o pe lume pe Anastasia la sfarsitul lunii trecute si este in culmea fericirii. Micuta s-a nascut cu cateva zile inainte de aniversarea Ciresicai, asa ca proaspata mamica poate spune ca acesta este cel mai frumos cadou de ziua ei.
Nicole Cherry este topita dupa minunea ei, Anastasia. Artista posteaza destul de des imagini cu micuta ei, iar de curand s-a abatut de la regula pe care a enuntat-o cu luni in urma. Ciresica a spus ca nu are de gand sa arate prea curand chipul Anastasiei, dar, totusi, nu s-a putut abtine si a postat o imagine de la primul shooting de Craciun al micutei.

Artista a povestit ca nu planuieste sa apeleze la o bona si ca vrea sa se dedice cat mai mult cresterii fetitei ei. Nicole Cherry si tatal fiicei sale vor avea parte de ajutor, pentru ca mama artistei este pregatita sa isi ia in serios rolul de bunica: 

”Mama mea este printre cei vizati. In plus, chiar isi doreste asta si abia asteapta. Planuri in privinta cresterii nu ne-am facut, insa ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu ea, sa ne implicam activ in dezvoltarea si educatia ei, sa ii vedem primii pasi, sa-i auzim prima gangurire, primul cuvant”, a spus Nicole Cherry in interviul acordat revistei Viva!

Nicole Cherry are multe de invatat despre viata de mamica, dar un lucru stie sigur. In ceea ce o priveste pe fetita ei, Nicole nu are de gand sa o arate in social media, cel putin nu in primele luni. ”Simt ca e mai bine sa creasca putin. Nu imi place ideea sa o afisez inca din prima zi de viata”, a spus Nicole pe Instagram.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005535 (s)