News Flash:

Omul cu Tourette a jucat un rol in tot acest timp. „Eu, de fapt, nu am Tourette. A fost o chestie de actorie”

23 Decembrie 2021
514 Vizualizari | 0 Comentarii
Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu, sau Omul cu Tourette, asa cum este cunoscut in mediul online, este unul dintre cele mai urmarite personaje de la noi. Acesta s-a remarcat pe TikTok, iar apoi, si-a luat inima-n dinti si a mers la iUmor, acolo unde a si castigat marele premiu. De aici si pana la celebritate, a mai fost un singur pas. Oamenii au fost mereu alaturi de el, dar acum, cateva declaratii facute chiar de el zguduie intreg internetul.

In cadrul unui vlog de pe YouTube, Andrei Ungureanu a spus adevarul despre boala lui, socand persoanele care se aflau langa el si starnind adevarate controverse in mediul online. Omul cu Tourette sustine ca nu a suferit niciodata de aceasta boala, ci doar s-a prefacut. Acesta a urmat cursuri de actorie, acum cativa ani, iar asta l-a ajutat sa poata sa interpreteze acest rol si sa intre in pielea personajului. 


  "Eu de fapt nu am Tourette.(...) Hai sa-ti zic o chestie si-o zic pe camera, acum eu vorbesc serios.(...) Deci eu nu am Tourette.(...) Nu stiu cum sa explic, ca sa nu dau de inteles gresit.(...) Eu am avut o chestie acum cativa ani, de actorie.(...) Dupa cum vezi eu nu mai fac ticuri acum", a dezvaluit Omul cu Tourette, in cadrul vlogului de pe YouTube. Pentru a creea mai mult suspans, Omul cu Tourette a tinut sa le dea replica internautiilor pe reteaua Tik Tok, acolo unde se isi cerea iertare pentru persoanele care au crezut in boala pe care el a mediatizat-o. 

"Imi pare rau pentru cei care au pus botul la farsa...de asta suntem usor de manipulat", a fost replica lui Andrei Ungureanu .   Acum, fanii acestuia au o singurfa nelamurire: daca sa il creada pe cuvant, sau daca sa creada ca totul este doar un moment bun de actorie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006472 (s)