News Flash:

Cine este Nick Casciaro, castigatorul „X Factor” de anul acesta. Italianul a fost antrenat de catre Loredana

24 Decembrie 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii
Nick Casciaro

Loredana si concurentul ei au scris istorie aseara la X Factor. Nick Casciaro, cel care a cucerit inimile doamnelor si domnisoarelor din prima, a demonstrat ca are mai multe de aratat, nu doar un corp frumos. Finala de aseara i-a apartinut in totalitate, iar voturile publicul l-au facut marele castigator X Factor de anul acesta.

Loredana si Nick Casciaro au creat un moment de senzatie pe scena Finalei X Factor 2021. Finalistul si mentorul au dansat ca in filmul „Dirty Dancing” si au cantat piesa „The Time of My Life”. Chiar daca intre cei doi s-a vazut o ”chimie” speciala, relatia celor doi este doar de prietenie.

Nick Casciaro nu a impresionat nu doar cu vocea sa, dar si cu alura de fotomodel. El a dezvaluit ca a practicat mai multe sporturi cand era mic. De la fotbal, rugby, patinaj pe gheata sau pe role, pana la sporturi nautice. A spus ca se considera o fire atletica si sportiva si adora muzica. Elevul Loredanei se iubeste insa cu o italianca superba, pe care o cheama Maria Sacchi. Si careia i-a facut o mare promisiune.

Maria si-a aratat sprijinul fata de iubitul ei prin postarile pe care le-a facut pe Instagram, de-a lungul concursului. Si in marea finala i-a transmis un mesaj emotionant. Iata ca a fost cu noroc. Nick Casciaro a avut parte si de toata sustinerea Loredanei Groza, care i-a pus in valoare vocea deosebita. In marea finala au cantat impreuna piesa „The Time of My Life” si au pus in scena celebra coregrafie din pelicula Dirty Dancing., informeaza cea de la ciao.ro.


ciao ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006740 (s)