News Flash:

Antena 1 nu si l-a permis pe Horatiu Malaele la Revelion. Cati bani au scos din buzunar cei de la PRO TV pentru indragitul actor. „Onorariul sau a depasit cu mult...”

4 Ianuarie 2022
1704 Vizualizari | 0 Comentarii
Horatiu Malaele

Horatiu Malaele nu are nevoie de prea multe introduceri. Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a incheiat anul trecut cum nu se poate mai bine. Horatiu a fost prezent la PROtevelion si, desi multi se asteptau sa-l vada la Antena 1, realitatea a fost alta. Avand in vedere tariful pe care acesta l-a cerut, nu este de mirare ca Antena 1 a zis „pas”.

Horatiu Malaele nu este deloc ieftin de vedere. Anul acesta, mai mult ca niciodata, actorul si-a majorat preturile de Revelion. Astfel, in urma noilor tarife practicate de actorul, cei de la Antena 1 au ajuns la concluzia ca nu si-l permit in programul emisiunii dintre ani. Dan Negru a avut zeci de invitati, dar, potrivit unor surse, niciunul dintre ei nu ar fi cerut mai mult de 1500 de euro pentru a semna condica de prezenta. Spre deosebire de cei de la Antena 1, cei de la PRO TV au mizat pe calitate, nu pe cantitate. Astfel, producatorii si l-au permit pe Horatiu Malaele care cerea 1000 de euro pe minutul de spectacol. La un calcul simplu, aflam ca PRO TV i0a dat actorului 6.000 de euro pentru spectacolul de Revelion.

„A fost chemat de mai multe ori, pentru Revelionul lui Dan Negru, dar onorariul sau a depasit cu mult posibilitatile financiare, bugetul pus la dispozitie fiind pentru 80-90 de invitati, care nu cereau mai mult de 1.500 de euro fiecare, dar si pentru concursul cu masti aduse din America. Horatiu nu a lasat la pret, cerea cam 1.000 de euro pentru un minut, deci 6.000 de euro pentru momentul sau umoristic de 6 minute.”, au declarat surse de la Antena 1, in exclusivitate pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006405 (s)