News Flash:

Cum arata si cu ce se ocupa mama Mihaelei Radulescu? Diva de Monaco a avut de la cine mosteni frumusetea

4 Ianuarie 2022
546 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu nu are nevoie de prea multe prezentari. Pe diva de Monaco o stie o tara intreaga, dar nu multi stiu cum arata femeia care i-a dat viata si care a crescut-o. Marilena Tiganu este o prezenta foarte discreta. Mama Mihaelei Radulescu nu este obisnuita cu lumina reflectoarelor, iar fiica ei i-a respectat aceasta decizie. 

Mihaela Radulescu si mama ei au o relatie extraordinara si se inteleg din priviri. Nu multi sunt cei care stiu cum arata Marilena Tiganu si, mai ales, cu ce se ocupa aceasta. Marilena a fost profesoara, la fel ca si sotul ei, tatal Mihaelei. Acum, femeia s-a retras din activitate, dar s-a asigurat ca ii este de ajutor fiicedi sale. Atunci cand Mihaela s-a mutat la Monaco si fiul ei, Ayan, era mic, Marile Tiganu a mers cu ea si a insotit-o. Aceasta nu a stat prea mult plecata de acasa, iar dupa o anumita perioada s-a intors la prietenele ei de la Bucuresti. 

„Dupa ce a murit tata, am tinut-o pe mama mai mult langa mine, am simtit eu ca are nevoie. Am cautat tot felul de motive sa stea cu noi la Monaco, sa ne gateasca… Acum s-a intors in Romania unde le are alaturi pe prietenele ei”, a povestit Mihaela Radulescu, potrivit redactia.ro.
„Tata a fost singurul care se mai impotrivea acestui rasfat general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea sa ne creasca si pe noi in acelasi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. In plina iarna, pe gerurile cele mai crancene, tata ne scotea, pe mine si pe frate-miu, sa alergam in picioarele goale prin zapada. Moment in care toate bunicile si strabunicile lesinau.”, explica Mihaela Radulescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007189 (s)