News Flash:

Iubitul Andreei Berecleanu: "Se apropie de indicele de frumusete 1"

7 Noiembrie 2013
3968 Vizualizari | 2 Comentarii
Andreea Berecleanu

Chirurgul estetician Constantin Stan a trimis instituțiilor de presă, cu excepția trustului lui Voiculescu, o notificare prin care cere să nu mai dea informații despre viața sa personală. Ieri, iubitul Andreei Berecleanu a fost invitat la “Teo Show” de la Kanal D, cu ocazia zilei sale de naștere, probabil ultima apariție la o emisiune TV.

Doctorul Constantin Stan vrea să-și protejeze viața privată, în special acum, cand este angajat într-o relație cu vedeta Antenei 1, Andreea Berecleanu.
“Esteticianul vedetelor”, așa cum este denumit, a trimis presei o notificare a unui birou de avocatură solicitand încetarea publicării de informații referitoare la viața sa privată, informează paginademedia.ro.

„Vă notific faptul că, în conformitate cu dispozițiile art 71 și următoarele din Codul civil, ce reglementează respectul vieții private și al demnității umane, îmi manifest în mod expres dezacordul față de orice publicare/difuzare în cadrul publicației/site-ul/postului dumneavoastră, de informații, imagini fotografice, înscrisuri, comentarii privind aspecte care țin de viața mea privată, orice demers al Dvs contrar acestei manifestări urmand a fi considerat o atingere adusă vieții private”, se arată în notificare.

Ieri, de ziua sa de naștere, Constantin Stan (57 de ani) a fost invitatul lui Teo în emisiunea “Teo Show” de la Kanal D, unde a declarat că frumusețea Andreei Berecleanu se apropie de frumusețea considerată a fi ideală.
"Este o femeie foarte frumoasă şi, din punct de vedere al etalonului stabilit de un profesor renumit, Andreea se apropie de indicele de frumuseţe 1. Are aproape acelaşi indice de frumuseţe cu prinţesa Grace Kelly. Mă bucur să fiu alături de Andreea, zi de zi", a mărturisit reputatul chirurg.

Declarația lui Constantin Stan a luat-o prin surprindere chiar și pe Teo care l-a întrebat mirată : “Adică Andreea Berecleanu ar fi un fel de Grace Kelly a Romaniei?”

OMG.ro


andreea berecleanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

vfd  | #203
da' trebuie sa mai faca eforturi/nu prea cred.
xxl  | #400
andreea berbecleanu
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004319 (s)