News Flash:

De necrezut la un Campionat European

Italienii nu au putut face duș, nu a mers apa caldă pe Cluj Arena

29 Iunie 2023
313 Vizualizari | 0 Comentarii


După incidentul inacceptabil cu furtul ghetelor din vestiarul Italiei, Squadra Azzurra a avut parte de alte probleme grave, de neconceput. La Cluj Arena, apa caldă nu funcționa. Nimeni din personalul Cluj Arena nu a oferit o explicație cu privire la cum este posibil ca acest lucru să se întâmple în cadrul unui Campionat European.

Italia a jucat împotriva Norvegiei miercuri seara, pe Cluj Arena, în cadrul grupei D a Campionatului European U21, și a fost învinsă cu 1-0.

După meci, la vestiar, s-a confruntat cu o altă problemă, iar jucătorii au protestat vehement: apa caldă nu funcționa la dușuri. Echipa a urcat în autocar și s-a întors direct la hotel, unde jucătorii au avut posibilitatea să se spele.

Echipa Italiei a mai trecut printr-o situație jenantă în zilele anterioare, tot la Cluj Arena, când cineva le-a furat ghetele de fotbal direct din vestiar.

Fotbaliștii au declarat despre acest incident de miercuri seara că "sunt doar niște ghete, nu sunt importante" și că se vor duce să facă duș la hotel deoarece nu există apă caldă în vestiare.

Italienii nu au depus nicio plângere, dar identificarea hoților va fi extrem de dificilă. Inspectoratul de Poliție Județean afirmă că este greu să găsească autorii. Cluj Arena are camere de supraveghere doar în exterior, iar în acea seară au trecut aproximativ 40.000 de oameni prin zonă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006032 (s)