News Flash:

Veste surprinzătoare

Politehnica Timișoara anunță despărțirea de jucătoarele Cristina Sucilă, Cristina Codrescu și Larisa Grigore.

27 Iunie 2023
325 Vizualizari | 0 Comentarii

La finalul contractului, Politehnica Timișoara anunță, în mod surprinzător, despărțirea de jucătoarele Cristina Sucilă, Cristina Codrescu și Larisa Grigore.

Cristina Sucilă a revenit la Timișoara odată cu lansarea proiectului Politehnica Timișoara Femina, după câteva sezoane petrecute la Fortuna Becicherecu Mic și unul la Piroș Security Arad. Ea a avut 44 de apariții în tricoul alb-violet și a marcat 18 goluri, fiind jucătoarea cu cei mai mulți kilometri parcurși în ultimul sezon.

Cristina Codrescu a făcut parte din echipa preluată de la Fortuna Becicherecu Mic, unde a evoluat timp de 5 sezoane. În cele două campionate în care a jucat pentru Politehnica Timișoara, ea a disputat 36 de meciuri.

Larisa Grigore a venit, de asemenea, odată cu echipa de la Fortuna, unde a jucat începând din 2018. În tricoul alb-violet, ea a participat la 28 de meciuri și a marcat cinci goluri.

Săptămâna trecută, clubul a anunțat și despărțirea de alte jucătoare importante, precum Genoveva Roșie, Clara Roșu și Denisa Hațegan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006252 (s)