News Flash:

Și-a dat demisia

Gică Popescu s-a retras din echipa de analiști de la Prima TV

22 Iunie 2023
296 Vizualizari | 0 Comentarii

Gică Popescu, legenda apărării Naționalei, a decis să se retragă din echipa de analiști la Prima TV, în urma criticilor dure aduse lui Edi Iordănescu.

Popescu a demisionat, ceea ce înseamnă că apariția sa de luni seara, după meciul dintre Elveția și România, a fost ultima.

În emisiunea de la finalul meciului de la Lucerna, Gică Popescu l-a atacat pe antrenorul echipei naționale.
„Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția” Băi băiatule, la echipa națională nu e grup! Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun?! Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează! Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun! El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția)! Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională! Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției! Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională! Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările. Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională”, a afirmat Gică Popescu.


Gică Popescu va continua să facă parte din echipa de la Farul Constanța în calitate de președinte al clubului campion.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004526 (s)