News Flash:

Beach volley la Timișoara

În perioada 23-25 iunie în Baza Sportiva CSM din Parcul Rozelor, are loc festivalul MONS Beach Volley Festival

21 Iunie 2023
334 Vizualizari | 0 Comentarii


La a doua ediție a festivalului MONS Beach Volley, organizat în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, evenimentul va avea loc în perioada 23-25 iunie la Baza Sportivă CSM din Parcul Rozelor. Complexul sportiv din Parcul Rozelor este cea mai mare locație dedicată beach volley-ului din țară, având 8 terenuri pe care se pot desfășura activități simultane. În cadrul festivalului MONS va avea loc cea mai mare competiție de beach volley din România, la care vor participa 102 sportivi și care cuprinde trei turnee:

• Turneul regional pentru licee – feminin – în care vor fi reprezentate 12 licee din Timișoara și Arad
• Turneul național de amatori – masculin – la care vor participa 22 de echipe
• Turneul național de amatori – feminin – care va reuni 17 echipe

“Organizăm cea de-a doua ediție a Festivalului de Beach Volley în parteneriat cu Universitatea de Vest, Junior Chamber International,Timișoara, Clubul Sportiv CSM și Clubul Sportiv Timișoara Youth Sport Academy. În acest weekend îi așteptăm pe timișoreni să vină cu mic cu mare în Baza Sportivă CSM din Parcul Rozelor pentru a se bucura de soare, sport și distracție. Vom avea peste 200 de participanți angrenați în mai multe competiții și multe surprize pentru publicul larg precum volei de plajă, fotbal pe plajă, tras cu arcul, ping pong și alte jocuri organizate pe nisip, precizează Horațiu Regep, organizatorul MONS Beach Volley Festival.

Având ca scop promovarea voleiului de plajă ca sport și implicarea cât mai multor familii în acest concept, ziua de vineri, care reprezintă prima zi a festivalului, va fi dedicată unor activități destinate peste 100 de copii provenind de la diverse cluburi de amatori și afterschool-uri din Timișoara.

Pentru a oferi o experiență completă de festival, organizatorii au pregătit o zonă de relaxare și mese de tip food court, precum și o zonă de petrecere unde vor avea loc spectacole susținute de artiști locali și DJ-i, inclusiv Allia, IST, B.Mike și Addalheido. De asemenea, vor fi organizate activități sportive pentru comunitate, iar evenimentul se va încheia duminică cu o gală festivă de premiere în care vor fi acordate diplome și medalii celor mai performante echipe.

Festivalul MONS Beach Volley își propune să contribuie activ la promovarea acestui sport în Timișoara. Orașul are deja o tradiție solidă în voleiul de plajă, deoarece baza sportivă CSM din Parcul Rozelor a găzduit în ultimii ani 8 competiții majore, cum ar fi Campionatele Balcanice, Campionatele Naționale și Turneele Europene de Senioare. În viitor, baza sportivă CSM va fi modernizată pentru a fi omologată la nivel internațional, iar cele 8 terenuri vor fi dotate cu instalații de iluminare nocturnă și tribune moderne, ceea ce o va face eligibilă pentru organizarea Campionatului Mondial de Beach Volley în anii următori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005661 (s)