News Flash:

S-a întâmplat în România

Fotbaliștii Italiei au rămas fără ghete. Acestea le-au au furate din vestiarul de la Cluj Arena

28 Iunie 2023
280 Vizualizari | 0 Comentarii


Ghetele fotbaliștilor echipei Italiei au fost furate din vestiarul de la Cluj Arena în timpul pauzelor meciurilor Campionatului European de Fotbal U21.

Un total de 4 perechi de ghete au dispărut din vestiar. Deoarece aceste zone nu sunt accesibile publicului, se suspicionează că furtul a fost comis de cineva din interior.

”La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta” au afirmat reprezentanții IPJ Cluj, potrivit Bună Ziua Cluj.

Clujul servește ca gazdă pentru meciurile din grupele Campionatului European de Fotbal U21, iar acest incident reprezintă o situație neplăcută.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005314 (s)