News Flash:

CFR Cluj are un nou antrenor

Italianul Andrea Mandorlini a revenit pe banca tehnică în Gruia

16 Iunie 2023
367 Vizualizari | 0 Comentarii

Italianul care a antrenat ultima dată echipa Mantova, cu care a retrogradat în Serie D, va prelua poziția de antrenor principal la CFR, înlocuindu-l pe Dan Petrescu, care a plecat în Coreea de Sud la Jeonbuk.

„Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini. Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia. Bentornato, Mister!”, a scris clubul CFR Cluj, pe rețelele sociale.

Andrea Mandorlini este un antrenor cunoscut în România datorită performanței excepționale pe care a avut-o în primul său mandat la CFR Cluj, între noiembrie 2009 și septembrie 2010, când a obținut titlul de campioană, Cupa și Supercupa alături de echipa pe care urmează să o antreneze din nou.

După experiența de succes de la Cluj, Andrea Mandorlini a avut o serie de rezultate remarcabile la Verona, unde a promovat echipa din Serie C până în prima ligă italiană. Ulterior, a antrenat echipe precum Genoa, Cremonese și Padova.

Echipa sa recentă este Mantova, din Serie C, pe care a preluat-o în luna februarie a acestui an, după o perioadă de un an și jumătate în care a fost liber de contract.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005150 (s)