News Flash:

Ce spune Dan Negru despre o cariera in politica. „Am primit propuneri de la Camera Deputatilor”

14 Aprilie 2022
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru este profesionist in tot ceea ce face. Cei care l-au urmarit pe micile ecrane, s-au convins de potentialul sau. Acum, pentru prima data, vedeta de la Kanal D a vorbit despre tangentele lui cu o cariera politica. 

Dupa mai bine de 20 de ani, Dan Negru a demonstrat ca nimic nu este imposibil. Negru a plecat de la Antena 1 si, desi nimeni nu se astepta la asta, prezentatorul deja a batut palma cu cei de la Kanal D. Dan Negru deja are planuri si stie ce emisiune va pregati pentru emisiunea turceasca. Avand in vedere ca la Antena 1 nu s-a mai putut exprima liber, cu siguranta, aici, Negru va vrea sa dovedeasca ca este „Regele Audientelor” indiferent de televiziune.

Dan Negru nu a fost „vanat” doar in televiziuni, ci si pe scena politica. La cat de serios si corect este, multi si-au pus sperantele unui trai mai bun in mainiele lui Dan Negru. Din pacate, acum, vedeta nu are niciun plan de a devenit politician. 

„Mi s-a propus sa candidez la Primaria Timisoarei de doua partide mari de la noi. Am crezut ca este o gluma la inceput, dar apoi am vazut ca oferta era reala.Nu m-am bagat pentru ca nu ma pricep. Am avut oferta pentru Camera Deputatilor. Nici macar nu stiu unde e sediul lor. Nu ma intereseaza.

Asa cum mie nu-mi place ca orice pacalici fara nicio pregatire prezinta emisiuni de TV, asa nu cred ca orice ageamiu, cum as fi eu, are ce cauta in politica.”, a declarat Dan Negru pentru EGO.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006769 (s)