News Flash:

Ana Baniciu, vrea sa participe din nou la „Asia Express”. Vedeta a refuzat orice alt proiect pana acum

7 Martie 2022
349 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Baniciu

Ana Baniciu si Raluka au scris istorie. Cele doua artiste au fost primele care au pus mana pe marele premiu din Asia Express. Cele doua nu si-au propus asta nicio secunda, mai ales ca nici nu visau ca vor ajunge acolo. Pe parcursul competitiei, fetele s-au montat si le-au suflat premiul din fata lui Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Ana si Raluka au castigat 30.000 de euro pe care i-au investiti inteligent in imobiliare.

Acum, dupa ce a castigat primul sezon de Asia Express, Ana Baniciu priveste cu ochi diferiti competitia. Artista a fost recent invitata in emisiunea baietilor de Noaptea Tarziu, acolo unde a facut declaratii in premiera. Nu multa lume stia ca Ana Baniciu nici macar nu a fost in calculele Asia Express. Atat ea, cat si Raluka au intrat in locul altor concurenti. Ana nu a dat numele celor care trebuiau sa participe, ci doar s-a bucurat de experienta.


”Am fost perfectiunea intruchipata. Am avut o conexiune buna, cu toate ca noi nu ne cunosteam. Nu ne cunosteam ca acum. Va spun o chestie pe care nu am mai spus-o pana acum. Noi nu trebuia sa plecam in Asia Express. Noi eram pe o lista de rezerva. Echipele erau deja formate. La un moment dat, s-a retras cineva. Eu stiu cine, dar o sa pastrez asta pentru mine. Ideea e ca s-a retras cineva pentru ca acolo s-a intamplat ceva. Nu s-au retras asa. S-a intamplat ceva si oamenii n-au mai putut sa plece. Apoi au sunat pe cine au gasit

„As fi trista daca nu as castiga si a doua oara, ceea ce cred ca e putin dificil. Din punctul asta de vedere nu am mai spus ”da” niciunui alt reality show”, a spus Ana Baniciu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004613 (s)