News Flash:

Zelenski nu se ascunde. Presedintele Ucrainei a facut publica adresa unde se afla

8 Martie 2022
475 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski

In ciuda informatiilor raspandite de rusi, presedintele Vladimir Zelenski a confirmat ieri-seara intr-un mesaj video, ca se afla in Kiev, pentru a fi pana la capat alaturi de poporul sau. In acest timp, potrivit celor mai recente date, trupele rusesti se regrupeaza pentru a declansa un asalt asupra Kievului.

„Aceasta este Kievul de seara, oficiul nostru. Sunt acolo unde trebuie sa fiu. Sunt in Kiev. Echipa mea este alaturi de mine. (…) Raman la Kiev, pe strada Bankova.

Nu ma ascund si nu mi-e frica de nimeni. Voi rezista cat va fi necesar ca sa castigam acest razboi', a declarat presedintele Ucrainei.

„Luni seara. Stiti, obisnuiam sa spunem ca lunea este o zi grea. Avem un razboi in tara, asa ca fiecare zi e luni. Si acum ne-am obisnuit cu faptul ca fiecare zi si fiecare noapte sunt asa..

Suntem toti aici, lucram toti. Fiecare este acolo unde trebuie sa fie. Eu sunt in Kiev, echipa mea este cu mine. Apararea teritoriala este in teren. Militarii sunt pe pozitii. Eroii nostri! Doctorii, salvatorii, cei care asigura transportul, diplomatii, jurnalistii. Cu totii. Suntem cu totii in razboi. Cu totii contribuim la victoria care cu siguranta va fi atinsa cu forta armelor si a armatei noastre. Cu forta cuvintelor noastre si a diplomatiei. Cu forta spiritului pe care si primul, si al doilea, si fiecare dintre noi il are.

Uitati-va la tara noastra astazi! Chaplynka, Melitopol, Tokmak, Novotroitske si Kherson. Starobilsk. Peste tot oamenii s-au aparat, desi nu au arme acolo. Dar acestia sunt oamenii nostri. (…) Au curaj, demnitate si de aici capacitatea de a iesi si de a spune: Sunt aici, este al meu si nu il dau nimanui. Orasul meu, comunitatea mea, Ucraina mea”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006469 (s)