News Flash:

Elena Matei de la Survivior ajunsese la 38 de kilograme. „Am avut zilnic dureri”

8 Martie 2022
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Matei

Elena Matei a acceptat provocarea de a merge la Survivor. Asa cum era de asteptat, competitia nu a fost deloc una usoara. Fiecare proba si-a pus, intr-un fel sau altul, amprenta asupra fiecare concurent. Elena Matei, fosta concurenta din echipa lui Bontea, a vorbit pentru prima data despre tot ceea ce a insemnat Survivor pentru ea si cum a schimbat-o aceasta competitie din Dominicana. 

Elena Matei i-a impresionat din prima pe juratii de la „Chefi la cutite” si, desi a sperat la marele premiu, din pacate, acesta a revenit Narcisei Birjaru. Dupa terminarea competitiei, Elena a mai cochetat cu bucataria si cu patiseria, iar la inceputul anului s-a decis sa ia din nou contact cu televiziunea, intr-un show care i-a testat limitatele la maximum. Elena a fost un adversar de temut, dupa cum a afirmat chiar ea. La fel cum a luptat la „Chefi la cutitie”, cu toate armele si strategiile din dotare, la fel a facut-o si pe terenul de lupta din Republica Dominicana.

„Am slabit aproximativ 4-5 kilograme pe insula, dar le-am recuperat destul de repede. Corpul meu a asimilat tot ce am mancat, de la 38 kilograme am ajuns la aproape 47 kilograme”, a declarat Elena Matei pentru Click!.

Elena Matei a suferit foarte mult la Survivor, dar nu s-a dat batuta! A strans din dinti si a rezistat problemelor de sanatate, care i-au dat zilnic dureri crunte.

„Am suferit si cateva accidentari, mi-am luxat un deget de la mana dreapta, am facut intindere la muschi si nu am putut alerga. Dar cele mai grave sunt pietrele la rinichi si gastrita.

De aici a plecat si caderea mea psihica, pentru ca oricat de multe medicamente luam, conditiile de pe insula nu ma ajutau cu pietrele si gastrita. Am avut dureri zilnice de rinichi, dar am jucat fara sa ma plang, pentru ca am vrut sa lupt pentru mine si echipa”, a mai declarat Razboinica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005672 (s)