News Flash:

L-a inselat sau nu Anamaria Prodan pe Laurentiu Reghecampf cu Dan Alexa. Antrenorul a spus totul. „Nu mi s-a parut normal”

21 Februarie 2022
574 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan si Dan Alexa

Anamaria Prodan a promis ca se intoarce si s-a tinut de cuvant. Sexy impresara a revenit, acum cateva saptamani, alaturi de Codin si Natanticu intr-un nou podcast, un podcast in care Anamaria a trebuit sa faca fata valului de intrebari si curiozitati primite de la fani. Cei care il urmaresc pe Codin si, implicit si primul material cu Anamaria, nu s-a putut abtine sa nu-l aduca in discutie pe Dan Alexa, fotbalistul pe care impresara l-a lovit cu ceva ani in urma. Fanii inca mai speculeaza ca intre cei doi s-a depasit limita profesionala, asa ca Anamaria a decis sa lamureasca lucrurile odata pentru totdeauna.

Anamaria a negat si atunci acuzatiile si sustine ca ulterior si sotul ei a profitat de zvonurile care s-au creat in jurul unei posibile relatii a impresarei cu Dan Alexa, ca sa ascunda propria infidelitate. 

„Familia e singurul meu punct sensibil. Si atunci Reghe zicea ca uite ce zice lumea....Eu m-am distrat atunci ca nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta.. Majoritatea mi-au facut avansuri ca sunt frumoasa. (..)

Acum, a venit si randul lui Laurentiu Reghecampf sa isi spuna punctul de vedere cu privire la acest subiect. Asa cum a promis de la inceput, in podcastul lui Catalin Maruta, antrenorul nu s-a ferit nicio secunda sa raspunda asumat la orice curiozitate. Spre deosebire de fosta lui partenera care a vorbit mult pe baza acestui subiect, Reghecampf a decis sa fie destul e tacut, iar oamenii sa isi traga propriile concluzii.

Atunci cand a fost intrebat daca a fost vreodata inselat de cea care i-a fost partenera de viata, in cadrul podcastului online ”Acasa la Maruta”, Laurentiu Reghecampf a marturisit ca sexy impresara nu l-a inselat niciodata.

”Nu. Si daca ar fi facut-o si as sti, nu ti-as spune niciodata. Nu mi s-a parut normal, iar eu am tot respectul pentru Dan Alexa si pentru omul Dan Alexa, pentru ca il cunosc foarte bine, nu am vorbit niciodata cu el pe tema asta, nu aveam de ce”, a spus Laurentiu Reghecampf in >podcastul lui Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005014 (s)