News Flash:

Bianca Dragusanu si-a uimit fanii cu cel mai recent anunt. „Ma excit cand... ”

21 Februarie 2022
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu are vicii diferite fata de restul lumii. Blodina a recunoscut ca mereu a fost o femeie independa careia i-a placut sa faca ce vrea, fara sa dea explicatii. Bianca a produs bani si in plina pandemie, iar asta a atras antipatia multora. 

Biana Dragusanu se pricepe de minune la afaceri. Blondina stie cum sa faca bani din piatra seaca si, in acelasi timp sa se foloseasca de popularitatea pe care o are in mediul online. Vedeta s-a afisat mereu cu tinute scumpe si aproape ca nu a existat aparitie de care fanii sa nu o intrebe. Cum aceasta aproape ca nu mai are spatiu unde sa depoziteze atatea haine, s-a gandit sa le faca o surpriza fanilor.

Spre exemplu, o geanta pe care vedeta a dat 3500 de euro este vanduta cu 800 de euro. Fanii au parut destul de incantati, mai ales ca toate piesele pe care le vinde vedeta sunt intr-o stare impecabila. Daca afacerea ii va merge ca pe roate, Bianca are de gand sa faca asta mai des, mai ales ca impusca doi iepuri dintr-o lovitura: isi face loc in dressing si face si cateva mii de euro bune.

„Ma excita mult sa-mi cumpar haine scumpe. Nu-mi place sa port ce are toata lumea, valabil si la barbatii din viata mea. Am cheltuit peste 40.000 de euro in ultima luna doar pe haine numai de firma. Nu beau, nu fumez, nu am vicii. Investesc mult in mine pentru ca ma iubesc mult', a declarat ea pentru playtech.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004422 (s)