News Flash:

La ce dieta a apelat Andreea Marin pentru a se mentine in forma. Fosta a „Zana a Surprizelor” a impartasit secretul cu fanii ei

21 Martie 2022
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin 1

Andreea Marin este un exemplu, din toate punctele de vedere. Vedeta a reusit, de-a lungul timpului sa isi creeze o imagine perfecta si a stat departe de scandaluri. In ultima perioada, aceasta nu a mai fost atat de prezenta pe micile ecrane, dar a avut asupra a ce sa isi canalizeze atentia. Andreea a lansat o carte, despre care spune ca este proiectul ei de suflet la care a muncit foarte mult.

Fara doar si poate, Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute si apreciate prezentatoare tv din toata istoria televiziunii. Andreea s-a implicat in numeroase proiecte, nu doar in cele de tv, iar asta i-a adus notorietate, dar si apreciere din partea fanilor.

Andreea Marin a inceput sa fie populara odata cu emisiunea ”Surprize, surprize” si asa si-a castigat porecla de ”zana surprizelor”. Andreea a s-a pliat perfect pe formatul emisiunii si, dupa ce a decis sa plece de la TVR, producatorii nu au vrut sa mai continue emisiunea fara ea in ipostaza de prezentator. Andreea si-a gasit alte pasiuni, iar faptul ca a reusit sa se reinventeze de fiecare data, a fost un mare plus pentru ea.

In ultima vreme, Andreea s-a schimbat si a lucrat foarte mult pana a ajuns la cea mai buna versiune a ei, atat fizic, cat si psihic. Vedeta le-a povestit fanilor sai la ce dieta a apelat si care este „trucul minune” care a scapat-o de kilogramele in plus. 

„Nu exista nu se poate! M-am lasat de dulciuri acum o luna si jumatate si am pierdut 7 kilograme. Si sa stii ca, daca ti s-ar spune intr-o zi, de catre un medic – Doamne fereste, nu ne dorim asta – ca ai o problema de sanatate si ca rezultatul va fi bun doar daca te lasi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu exista nu se poate, exista nu am destula vointa sa fac asta. E o mare diferenta.”, a spus Andreea Marin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007357 (s)