News Flash:

Interventii Aquatim, in Timisoara si in judet, in perioada 15 -19 noiembrie

15 Noiembrie 2021
413 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

In saptamana 15 -19 noiembrie sunt programate mai multe lucrari in Timisoara si in judet. Cei de la Aquatim vor spala retelele de distributie sau vor conecta diverse conducte. Pe durata lucrarilor, apa va fi oprita.
 
 
Luni, 15 noiembrie, intre orele 9-14, pe strada Avram Imbroane se va executa o conectare de conducta. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strada Gheorghe Adam.

Tot luni, intre orele 9-14, in comuna Lovrin se va intrerupe furnizarea apei din cauza lucrarilor de conectare a noii retele si de inlocuire a unei vane defecte.

In zilele urmatoare se vor spala si igieniza retelele de distributie in mai multe localitati. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta pe pe 15 si 16 noiembrie in Lugojel, pe 16 noiembrie in Sinersig si Ohaba-Forgaci, pe 17 noiembrie in Silagiu, pe 17 si 18 noiembrie in Gavojdia, pe 17, 18 si 19 noiembrie in Criciova si pe 19 noiembrie in Jena si Jabar.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, transmit reprezentantii Aquatim.

In perioada 15-19 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in Bazos, cartierul Ianculeasa si Petrovaselo se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie din Bazos. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in rest alimentarea cu apa va fi intrerupta.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt, de asemenea, sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)