News Flash:

Atentie, soferi! Se inchide traficul prin fata Spitalului de Copii „Louis Turcanu”

12 Noiembrie 2021
384 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

Primaria Timisoara anunta inchiderea traficului pe str. Dr. Iosif Nemoianu, in fata Spitalului de Copii „Louis Turcanu”, pe tronsonul cuprins intre bd. Republicii si str. Coriolan Brediceanu. Au loc lucrari de asternere mastic bituminos la linia de tramvai.
 
 
In perioada 13 – 14 noiembrie, pe strada Dr. Iosif Nemoianu, tronsonul cuprins intre bd. Republicii si str. Coriolan Brediceanu, se va inchide traficul in vederea executarii lucrarilor de asternere mastic bituminos la linia de tramvai.

 

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducatorilor auto si recomandam pe cat posibil evitarea zonei de lucrari”, transmit reprezentantii PMT.

Traseul deviat al mijloacelor de transport in comun va fi comunicat de Societatea de Transport Public Timisoara.

Societatea de Drumuri Municipale a inceput la sfarsitul lunii iulie lucrarile la mai multe trotuare din zona centrala a Timisoarei, atat in zona 700, cat si pe bd. C.D. Loga, pe Mihai Eminescu si pe mai multe strazi adiacente. Pe Iosif Nemoianu va fi refacut si carosabilul, nu doar trotuarul. Viceprimarul Ruben Latcau spunea la inceputul lunii septembrie ca se vor repara „asa cum trebuie” si portiunile de langa sinele de tramvai, astfel incat sa nu se degradeze asfaltul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)