News Flash:

Primaria Timisoara a mai desfiintat 20 de locuri de parcare langa centrul Timisoarei

9 Noiembrie 2021
453 Vizualizari | 0 Comentarii
locuri de parcare

Daca erati obisnuit sa dati mai multe ture dupa un loc de parcare in zona centrala a orasului, acum va trebui sa va plimbati mai mult. Primaria Timisoara a mai desfiintat 20 de locuri de parcare, pe strazile Mihai Eminescu si Rene Brasey. Viceprimarul Ruben Latcau sustine ca s-au facut marcajele rutiere, care erau inexistente.
 
Comisia de Circulatie a decis „instituirea masurii «oprire interzisa» pe strazile Mihai Eminescu si Rene Brasey”, aflate la doi pasi de centrul orasului, potrivit reprezentantilor primariei. In zona s-a lucrat toata vara mai ales la trotuare, iar indicatoarele au fost puse abia zilele trecute,In avizul dat de Comisia de Circulatie a Primariei Timisoara, datat 22 iulie, nu scrie motivatia din spatele deciziei. Cert este ca pe cele doua strazi nu se circula pe doua benzi. Viceprimarul Ruben Latcau da vina pe legislatie.

Primaria Timisoara a mai desfiintat 20 de locuri de parcare langa centrul Timisoarei


„S-au refacut marcajele pe o strada care nu avea marcaje rutiere si aceste marcaje nu se pot face decat in limita normativelor legale, iar conform normativului nu incapea parcare pe ambele parti”, a explicat viceprimarul Ruben Latcau.

Comisia de Circulatie a luat si alte decizii in ultima perioada. Nu demult a interzis virajul la stanga de pe Podul Maria spre bd. Vasile Parvan si a mai desfiintat cateva locuri de parcare in zona Fabric.

Despre o parcare mare in zona centrala, promisa de mai bine de opt ani de primarie, inca nu poate fi vorba. Reprezentantii PMT au reusit zilele trecute sa porneasca o licitatie pentru studiul de fezabilitate al unei parcari etajate la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004758 (s)