News Flash:

Se opreste apa in mai multe localitati din Timis. Aquatim face lucrari

9 Noiembrie 2021
93 Vizualizari | 0 Comentarii
Aquatim

In zilele urmatoare, cei de la Aquatim vor spala si igieniza retelele de distributie in mai multe localitati din Timis. Se vor realiza si lucrari de conexiune a noii retele in caminele de vane, in Buzias. Consumatorii sunt sfatuiti sa-si faca provizii de apa.
 
 
Pe 9 noiembrie, vor avea lucrari in Ohaba-Forgaci si Boldur, pe 10 noiembrie, in Petroasa Mare si Cheveresu Mare. Lucrarile de spalare si igienizare vor avea loc in intervalul orar 8-15, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta.

 

Tot miercuri, 10 noiembrie, intre orele 9-12, se va opri furnizarea apei in Buzias, pe strada Avram Iancu – partial, din cauza lucrarilor de conexiune a noii retele in caminele de vane.

Pe 11 noiembrie, se vor spala si igieniza retelele de distributie in Dragsina, iar pe 12 noiembrie, in Colonia Pini 2 si Vucova.

De asemenea, in perioada 10-12 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in localitatile Bazos, Petrovaselo si in cartierul Ianculeasa se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie din Bazos. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in rest alimentarea cu apa va fi intrerupta.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, transmit reprezentantii Aquatim.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt, de asemenea, sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038807 (s)