News Flash:

Fara gaz pe cateva strazi din Timisoara din cauza ca se cupleaza conductele noi

9 Noiembrie 2021
153 Vizualizari | 0 Comentarii
gaz

Reprezentantii companiei Delgaz Grid anunta ca alimentarea cu gaz va fi oprita pe cateva strazi din Timisoara. Se vor cupla conductele noi la sistemul de distributie a gazelor naturale.
 
 
Marti, 9 noiembrie, Delgaz Grid sisteaza alimentarea cu gaze naturale in Timisoara, pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distributie a gazelor naturale. Strazile afectate sunt: Martir Cernaianu, Anton Florian, Cetatii, Iancu Flondor, Ion Nistor, Matei Basarab si Pantelimon Halippa.

Sistarea se va face incepand cu ora 9, iar reluarea serviciului de distributie a gazelor se va face treptat, imediat dupa finalizarea lucrarilor, in jurul orei 21.

Consumatorii trebuie sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1073 (s) | 33 queries | Mysql time :0.036853 (s)