News Flash:

INNA a saracit dintr-o singura miscare. Ce a patit iubita lui Deliric. „Am ramas doar cu... ”

18 Februarie 2022
744 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

INNA este foarte suparata. Artista a pierdut 2000 de lei dintr-o singura lovitura si inca nu ii vine sa creada ca i s-a intamplat asta. Transparenta, ca de obicei, iubita lui Deliric a povestit intreaga patanie pe internet.

INNA este o mare impatimita a modei si nu este de mirare ca nu rateaza niciun trend. Calatorind mai mereu, artista a prins din mers anumite tendinte si a invatat ca imaginea de artist cantareste foarte mult. Astfel, vedete investeste zeci, poate chiar sute de mii in tinutele de zi cu zi si in cele de scena. De cele mai multe ori, INNA cumpara piese statement, care nu se vor modifica niciodata si care se asorteaza cu usurinta oricarei tinute. 

Este si cazul celei mai recente perechi de ochelari semnate de brandul Prada pe care INNA i-a pierdut. Artista foarte dezamagita ca s-a intamplat asta, mai ales ca era una dintre perechile ei preferate si avea deja in minte cateva tinute wow la care sa ii asorteze. „Mi-am cumparat ochelari si i-am pierdut ziua urmatoare. Sunt cu capul in nori. Si, uite asa, am ramas doar cu pozele ca amintire”, a scris INNA pe Twitter.

Iubita lui Deliric sta mai mult plecata decat in tara, iar asta nu pentru ca nu ii place in Romania, ci pentru ca fanii din Mexic, Turcia, Rusia, Grecia, Polonia, Ungaria si nu numai o solicita la spectacole. INNA are un tarif destul de piperat, dar cei care au vazut-o performand pe scena au spus ca show-ul ei merita toti banii.

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA,  doua bilete de avion bussines, la distante mai mari de 300 de kilometri, o suita, doua camere single, si 5-7 camere doua camere twin, la hotel de cinci stele si masa pentru 12-16 persoane”, a declarat un organizator de spectacole care cunoaste onorariile solistilor romani, pentru impact.ro

INNA are un succes fulminat si afara, astfel ca pe scenele internationale, tariful acesteia sufera modificari, de cele mai multe ori dublandu-se chiar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006603 (s)