News Flash:

Cartile au fost date pe fata! Al cui este, de fapt, cel de-al doilea copil al Vulpitei. Viorel a dus-o la testul poligraf

17 Februarie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Vulpita

Vulpita si Viorel au fost vedetele Antenei 1 mult timp. Timp de mai bine de un an, cei doi au crescut audientele si au fost doua personaje pe care publicul nu le va uita asa usor. Veronica si Viorel s-au retras din lumina reflectoarelor si s-au intors la viata lor simpla, asa cum era atunci cand stateau la Blagesti.

Infidelitatea a fost unul dintre subiectele care i-a macinat mereu pe sotii Stegaru. Viorel a acuzat-o, in nenumarate randuri pe sotia lui ca nu il mai iubeste si ca are relatii cu alti barbati. Mai in gluma, mai in serios, cei doi au ajuns si la testul poligraf. Viorel a simtit sa faca acest pas si sa o supuna pe Viorica unui asemenea test pentru a vedea daca a avut sau nu dreptate in privinta ei.

Una dintre intrebarile arzatoare ale lui Viorel a fost cea legata de parternitatea celui de-al doilea copil pe care il au impreuna. Sotul Veronicai a avut ceva emotii, mai ales ca stia ca Vulpitei i-au mai placut si alti barbati. Spre surprinderea lui, raspunsul a fost unul la care nu se astepta deloc. Veronica a fost sincera si a afirmat cu toata increderea ca Viorel este tatal copilului si se pare ca a avut dreptate. 

Saptamana trecuta, o gluma nesarata a facut inconjurului internetului. Un internaut dornit de cat mai mult vizualizari a postat un mesaj conform caruia Vulpita ar fi murit. Cei care au citit mesajul au ramas uimiti si au inceput sa-i scrie Veronicai, ba chiar sa ofere condoleante familiei. Farsa a enervat-o la culme pe Vulpita care a luat foc imediat si i-a transmis un mesaj clar glumetului, dar si celor care o cred moarta. „Nu mai scrieti prostii!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005984 (s)