News Flash:

Celia a nascut ieri o fetita de 4 kilograme. Ce nume a ales artista pentru cea mica. „Minunea mea”

17 Februarie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Celia

Celia este in culmea fericirii. Vedeta a avut o sarcina care i-a dat mult de gandit, dar, din fericire, totul a decurs normal. Micuta ei a venit pe lume ieri si este gata sa ii faca zilele mai frumoase artistei. Celia nu s-a putut abtine si deja le-a facut fanilor cunostinta cu „minunea ei”.

Anul 2022 va fi unul plin de provocari pentru Celia. Vedeta a devenit mamica pentru a doua oara si, asa cum a declarat, de data asta nu isi mai face griji ca nu se va descurca. La primul copil, emotiile au fost mult mai mari, dar acum, avand atata experienta in spate, artista de abia asteapta marele moment pentru a-si tine fetita in brate.

Sara Maria a venit pe lume ieri si a cantarit patru kilograme. Artista se astepta la o asemenea greutate, avand in vedere ca, pe tot parcursul sarcinii, burtica ei a fost destul de mare. Micuta este perfect sanatoasa si a primit cel mai mare calificativ de la medicii. Atat Celia, cat si Sara Maria sunt foarte bine si sunt pregatite sa mearga acasa.

„Am 37 de ani si in 7 zile voi aduce pe lume a doua mea minune. Stiu, corpul meu a suferit multe modificari. 20 de kilograme in plus, am aproape 38 de saptamani de sarcina, circumferinta abdomenului dublata, dreptii abdominali rupti, celulita, cateva vergeturi, iar peste o saptamana, din graviduta draguta, voi fi vazuta o mamica obosita si grasuta. Da, stiu, kilogramele in plus nu au cum sa nu se vada. Totusi, ceea ce vreau sa va spun este ca: acea mamica grasuta si obosita se simte binecuvantata”, a scris cantareata inainte de a naste.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)